Herberg voor backpacker

Burg-Reuland is een wonderbare eindbestemming van de etappe met prachtige panorama‘s.

Je plant een fiets- en/of wandeltocht in de Eifel-Ardennen en bent op zoek naar een geschikt logie met ontbijt? Dan is het ViDo in Burg-Reuland in het zuiden van de Oostkantons de perfecte logie voor je. Als officiële Logis-Partner van Stoneman Arduenna, Bed & Bike en door onze dichte ligging bij de RAVeL zijn wij perfekt afgestemt op de behoeften van fietsers en trekkers.

Kamer met ontbijt

Onze kamers zijn handig en zonder onnodige extra‘s ingericht, lakens en handdoeken zijn inbegrepen. Per kamer zijn 6 bedden mogelijk. Ook als de twee huizen van het ViDo over meerbedkamers beschikken, garanderen wij je toch een privésfeer. Bij de reservering worden de kamers zo verdeelt dat elkeen of groepen tijdens het verblijf telkens over een eigen kamer en badkamer beschikken. Zin op een beetje animatie s’avonds? Bezoek dan de ontmoetingsruimte van het logie. Die heeft een TV, een koelkast, een microgolfoven, tafels en stoelen. Als je het wenst kan je hier eten en met andere gasten een praatje maken.

Eten en drinken

Om de volgende dag fit te kunnen starten bieden wij je iedere morgen een stevig ontbijt aan. Dit is al in de kamerprijs inbegrepen.

Voor het middag- en avondeten bereiden wij voor je in onze eigen keuken op aanvraag iedere dag verse en smakelijke maaltijden. Deze zijn bij je aankomst beschikbaar, je hoeft ze juist in de microgolfoven op te warmen. Deze service moet wel vooraf worden gereserveerd. Dranken kan je in de koelkast van de ontmoetingsruimte vinden. Ze worden op het einde van het verblijf berekend, wij vertrouwen op je eerlijkheid. Eten en drinken is dus ook bij een late check-in geen probleem. Op aanvraag bereiden wij ook graag een lunchpack voor je. Zo moet je ook onderweg geen honger en dorst lijden.

Je groep telt 15 of meer personen? Reserveer dan het verblijf met vol- of halfpension. Voor groepen vanaf 15 personen openen wij het restaurant en onze kok verwent je s’middags en s’avonds.

Voedingsallergieën? Informeer ons dan bij de reservatie en wij zorgen voor een alternatief.

Aankomst

Onze eenmans receptie is niet doorgaand bezet maar U kunt ons de hele dag en in dringende gevallen ook s’nachts via telefoon bereiken. De receptie is bij je aankomst niet bezet en je heeft vragen? Wij zijn per telefoon / SMS bereikbaar.

Om je verblijf het best mogelijk te kunnen voorbereiden vragen wij je ons de voorziene aankomsttijd te geven. Late checkins zijn ook mogelijk. Als je buiten de openingstijden van de receptie aankomt krijg je alle nodige informatie voor de check-in al vooraf.

Waarom is ViDo de perfekte logie voor je?

  • Wij doen altijd ons best om dingen te verbeteren en onze service aan de behoeften van fietsers en trekkers aan te passen.
  • Flexibiliteit bij de aankomst en eten en drinken, late check-in, flexibele uren van de maaltijden, voedingsallergieën.
  • Lunchpacks voor onderweg.
  • In bewaring houden van de bagage bij aankomst of vertrek.
  • Bike-Service – losse vijs of lege band, wij beschikken over het nodig materiaal om kleine reparaties direkt bij ons ter plaatse te doen.
  • Bike-Wash – aarzel niet onze washoek te gebruiken om Uw fiets af te spuiten.
  • Zekerheid – om Uw fiets te zekeren kunt U die in het logement meenemen.
  • Persoonlijke en eenvoudige service

Nog wensen? Informeer ons dan graag