Groepen & evenementen

Functionele feestzalen tot 150 bezoekers.

Groepsuitstapjes in de natuur

Voor jaarlijkse vieringen, huldigingen of open dagen wordt de lokale feestzaal al snel krap. Daarom bieden wij sportclubs, verenigingen of zelfs particulieren de mogelijkheid om verschillende ruimtes van de ViDo individueel te reserveren voor speciale evenementen. Dankzij het grote aantal parkeerplaatsen en de verspreide gebouwunits kunnen bezoekersstromen gericht gestuurd worden en het ruimtegebruik aangepast worden. Aarzel niet om contact met ons op te nemen!

Groepsreizen naar de ViDo zijn allesbehalve clichématig en saai. Wij bieden het hele jaar door interessante vakanties aan in Oostbelgië.Ons groepshuis biedt plaats voor maximaal 111 personen. De comfortabele herberg in Burg-Reuland met zijn lichte en vriendelijk ingerichte kamers is perfect voor prijsbewuste reizigers en ligt midden in de prachtige Oostbelgische natuur.  Bij goed weer zijn er in de directe omgeving tal van mogelijkheden om het programma te vullen met originele buitenactiviteiten. Ook bij slecht weer bieden de ruime binnenfaciliteiten volop ruimte voor beweging en plezier.

Het ViDo is een ideale groepsaccommodatie voor schoolreizen, excursies van sport- of vrijetijdsclubs en werkgroepen. Ook voor catering van ontbijt tot volpension wordt gezorgd.